Selecteer een pagina

Welkom bij de

Engelse Bulldogclub

Nederland

 

Over EBCN

De Engelse Bulldogclub Nederland is de oudste rasvereniging van de Engelse Bulldog en aangesloten bij en officieel erkend door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland. U vindt op deze website informatie over het ras, een overzicht van aangesloten fokkers, waar u op moet letten als u een pup wilt kopen, de showagenda en uitslagen. Naast de shows organiseren wijzelf ook regelmatig leuke evenementen voor onze leden en hun bullen.

Word lid

Wij behartigen de belangen van al onze leden tijdens shows en bijeenkomsten met andere partijen op het gebied van fokbeleid en gezondheid. Als lid oefent u rechtstreeks invloed uit op ons beleid. Door uw stem uit te brengen tijdens Algemene Ledenvergaderingen en door zelf voorstellen in te dienen. Daarnaast steunt u met uw bijdrage de evenementen die we voor alle leden organiseren en krijgt u korting bij deelname aan de evenementen. Word dus ook lid van EBCN!

BULLDOG VAN HET JAAR 2019

Beste reu & Beste bulldog 2019
Happy & Glorious Hennessy

Beste teef
Jelly Splash van JoSaBullls

Het laatste nieuws

Convenant Engelse Bulldog

Convenant Engelse Bulldog   CONVENANT I.V.M. ARTIKEL III. 14A KYNOLOGISCH REGLEMENT   Partijen: Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland statutair gevestigd te Amsterdam aan de Emmalaan 16-18,  rechtsgeldig vertegenwoordigd door de directeur de heer A.R. Doedijns, hierna te noemen “Raad van Beheer”;   Engelse Bulldoggen Club Nederland, “EBCN” statutair gevestigd te ……………………………………. , rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar voorzitter ………………………………………….. en secretaris...

Op de hoogte blijven?

Volg ons ook op Facebook

Pin It on Pinterest