EBCN Shop Vereniging van Liefhebbers van de Engelse Bulldog

JUBILEUMBOEK

De Engelse Bulldog Club Nederland heeft in het jaar 2000 een speciaal boek uitgegeven (alweer voor de 3e keer) over de Engelse Bulldog.
Dat kon ook eigenlijk niet missen......., na twee edities van het boek "Alles over de Engelse Bulldog" die beiden in rap tempo uitverkocht waren, werd besloten een speciale Jubileum Uitgave te produceren, dat weer jaren meekon. Aangepast aan de ”huidige” situatie van de Engelse Bulldog in Nederland, uitgebreide verslaglegging van de historie en een opsomming van (bijna) alle Engelse Bulldoggen die vanaf 1985 (oprichtingsjaar EBCN), het definitieve Nederlandse Kampioenschap behaalden.

Het boek werd officieel geïntroduceerd in november 2000 op de Winner Tentoonstelling te Amsterdam. Het eerste exemplaar werd daar overhandigd aan de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland. De vertegenwoordiger van de Raad, die het boek in ontvangst nam, prees de EBCN voor haar bijdrage die zij leverde aan de kynologie in de afgelopen 15 jaar en in het bijzonder haar bijdrage aan het ras dat zij vertegenwoordigd, ja natuurlijk...... De Engelse Bulldog !!!!!

 

 

Jubileum T-Shirt

Een origineel Jubileum T-shirt van de Engelse Bulldog Club Nederland.

 

 

 

Prijzen zijn inclusief verzendkosten | Het boek en t-shirt zijn per E-Mail te bestellen.
Stuur een mail aan onze secretaris secretaris@ebcn.nl
Gelieve Uw betaling over te maken op ABN AMRO Bank 46 82 72 887
t.n.v. Engelse Bulldog Club Nederland te Drunen
o.v.v. "EBCN boek / t-shirt" met daarbij vermeld: Uw naam, adres, postcode en woonplaats .