PupsEen gerimpelde vriend voor het leven.

Geldend voor al onze Fokkende leden met of zonder kennelnaam!

U bent als fokkend lid ten alle tijden verplicht om nestaangifte te doen en gebruik te maken van onze EBCN genummerde koopovereenkomsten.

Voorbeeld Koopovereenkomst

 

Deze tegen betaling die door de ALV elk jaar zal worden vastgesteld

Nestaangifte: Download pdf OF online formulier.

Het is verstandig deze voor de 4e week aan te vragen i.v.m. de controles die uitgevoerd moeten worden.
Mocht u 5 werkdagen na het verzenden van het fomulier geen bevestiging ontvangen hebben, neemt u dan contact op met Esther Schootemeijer.

Nestvermelding: De opgegeven nestjes worden, na betaling van € 65,00 vermeld in volgorde van 'nest-aanmelding'.

Een opgegeven nest zal geplaatst worden op de website voor een periode van 8 weken. Voor nog een periode van 4 weken wordt een bedrag van € 25,00 gerekend. Dit moet dan tijdig door de desbetreffende fokker worden aangegeven.

Esther Schootemeijer, pup@ebcn.nl - Tel: 0181 644299

Voor vragen kunt u altijd contact op nemen met pup info of kynologische zaken.

Voor de pupkoper:

De pups die aangeboden worden via de Engelse Bulldogs Club Nederland zijn gefokt door leden van de rasvereningen. U kunt de fokkend lid vragen naar het jaarlijkse lidmaatschapsbewijs.

De aangemelde fokkende leden dienen u bij elke pup een genummerde EBCN-koopovereenkomst te overhandigen, waarin de garantiebepalingen zijn aangegeven.

De Engelse Bulldogclub Nederland heeft in samenwerking met de Raad van Beheer en de 2e rasvereniging de BCN een convenant met gezondheid eisen afgesloten. Hier moet elke Engelse bulldog die ingezet word voor de fokkerij aan voldoen, anders worden er geen stambomen op de pups afgegeven. Dus Lid of geen lid van een rasvereniging elk ouderdier moet deze testen en de fokgeschikheidskeuring hebben ondergaan met het behalen van een Voldoende! Meer informatie hierover vind u op de pagina fokgeschikheidsaankeuring onder het knopje engelse bulldog.
Als lid van de EBCN is ook elk lid met het fokken van een nestje of inzet van een dek reu VERPLICHT aan het Vereniging Fok reglement (VFR) te voldoen.

U kunt een fokker bellen met een aantal vragen. Ook kunt u vragen of u een bezoek mag brengen aan de kennel.
Kijk hoe de honden erbij zitten. Een speelse pup, die goed op de poten staat en goed eet, is over het algemeen niet verkeerd.

Een goede verstandhouding met de fokker van uw pup is belangrijk. Mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan met uw pup kunt u de fokker nog hard nodig hebben.

Meer informatie :

Engelse Bulldog Bijsluiter Puppy Checklist

Heeft u vragen neem dan contact op met Esther Schootemeijer, pup@ebcn.nl - Tel: 0181 644299

Ook heeft de vereniging af en toe adressen van herplaatsingshonden. Dit zijn honden, in verschillende leeftijden die een nieuw thuis zoeken.
Kijk hiervoor op de herplaatsings pagina.

Hieronder treft u een lijst aan met beschikbare nestjes

Esther Schootemeijer, pup@ebcn.nl - Tel: 0181 644299

 

     
     

Nest geboren op :

Vader:

Moeder:


geplaatst op: