Bullen Speur Wandeling06 September 2015

Bullen wandeling

Op zondag 6 september was het weer zover: de jaarlijkse bullenwandeling. Ondanks de kleine opkomst, wat wij als organisatie toch erg jammer vinden, maken we er met mooi weer toch een geslaagde en vooral een gezellige wandeling van.

We beginnen de ochtend op het terrein van de boxerclub in Lelystad onder het genot van koffie en thee. Vervolgens krijgen we uitleg over de uitgezette wandeling en hebben we al vrij snel door dat we toch echt met de voetjes en de bullenpootjes in beweging zullen gaan komen.

Nog geen handjevol trouwe clubleden die er graag op uit trekken met hun bullenkameraad en iets meer niet-leden trekken eropuit om de mooie  bosrijke omgeving van Lelystad te ontdekken.

Enkel het mooi weer zorgt al voor een heerlijke wandeling in de natuur. Uiteraard merken we al snel dat er ook gepuzzeld moet gaan worden en zetten alle deelnemers zich voor de volle 100% in, wat deze keer echt niet makkelijk was. Dat zal bij terugkomst op het terrein wel blijken als het merendeel letters te weinig heeft. Laat staan dat de volgorde ook te wensen overlaat. Het zal dus echt puzzelen worden om hier een goede zin van te maken.

Gelukkig is er tijd genoeg om na de wandeling onder het genot van een heerlijke lunch te puzzelen met letters. Na een paar aanwijzingen komt er toch nog geen goede zin uit bij de deelnemers en zal het erom hangen wie de meeste vragen goed heeft beantwoord. Toch levert ook dit een winnaar op die met een klein presentje huiswaarts gaat.

Wij bedanken ook weer de boxerclub (BKG Flevoland) voor het mogelijk maken van deze hele leuke dag en de heerlijke lunch.

Om alle foto's te bekijken verwijs u jullie naar de faceboek pagina van de club.
Ben je nog geen 'vriend' van onze evenementenpagina,  meld je dan gelijk aan! https://www.facebook.com/groups/ebcnevenementen

Ondanks de tegenvallende opkomst van onze trouwe lezers en bullenvrienden is het een gezellige en leerzame wandeling geweest.
Wie weet voor volgend jaar in een iets ander jasje toch een grotere opkomst.
Aan de organisatie zal het niet liggen.

Verslag Redactie Sandra


Onder voorbehoud van type fouten.