Familie dag 2013verslag en uitslagen

Verslag Familiedag EBCN 25.08.2013

 

Tja daar kan ik eigenlijk vrij kort over zijn , het was er Bullegezellig
Er hing al tijdens het opbouwen een ontspannen sfeer en die is de hele dag zo gebleven
Dankzij keurmeesters , standwerkers , alle vrijwilligers , de kynologenvereniging , en alle bullen en hun eigenaren heeft iedereen het naar z'n zin gehad !logisch want er was voor elk wat wils.

Het was heerlijk in de buitenlucht en het weer was ons gelukkig goed gezind. Je kon je laten schminken ,aan een kralenworkshop deelnemen, je kon met je bull meedoen aan junior handling , aan behendigheidstraining ,en je kon deelnemen aan onze Kleurwedstrijd en ik kan verklappen daar zaten heuse kunstwerkjes tussen !

Maar ook als bulleneigenaar kon je aan van alles deelnemen , niet alleen aan de kids was gedacht Je kon er te kust en keur slagen voor allerlei bullen verzamel spullen maar ook speelgoed , riemen halsbanden of kussens voor in bullenmanden , enz enz You name it het was er te koop Er stonden ook diverse kramen met een grote diversheid aan informatie , bijvoorbeeld over wondverzorging en watertherapie voor je hond een fotografe natuurvoeding enz .
Zelf de media was in grote getallen aanwezig om een stukje erover te schrijven of filmen.
Het was super om “onze” bullen aan t werk te zien bij Flyball en behendigheid , fijn dat we de mensen en media konden laten zien dat bullen meer zijn dan “Ongezonde luxe vloerkleedjes Wat te denken van de heerlijke lunch die bestond uit warme en koude snoeperijen Veel bullen vonden het super om hun kunnen te laten zien aan hun baas en de toeschouwers.

Kids vonden het heerlijk om Hun bulletje of een geleend bullenkind uit te brengen ouders op hun beurt waren trots op hun kleine mensen en hondenkinds kortom een dag waar iedere bullenbezitter plezier aan beleefd heeft Ik zeg kan ik de volgende Familiedag op deze wijze al in m,n agenda noteren ?? O ja hihi het kind in mij heeft ook even op de stoel gezeten voor wat schmink !!

Dan moet er van onze kant nog een dankwoord af aan onze sponsoren , de standwerkers de media de keurmeesters de dierenarts de Boxerkringgroep en alle vrijwilligers want zonder hun was deze dag niet te doen !

Sponsor : Alsa Nature http://www.alsa-nature.nl

Boxerkringgroep Flevoland voor het gebruik van hun buiten terrein en hun gastvrijheid.

Dierenarts:Evert Van Dijk http://www.dierenkliniekdearker.nl/

Media: Krant van Flevoland

Flevopost Omroep Flevoland

Jack & Joey online magazine http://www.jackenjoey.nl

Keurmeesters: H Hoenderken en M Gnodde

Standwerkers: Alex Brander http://www.veterinairewondzorg.nl

Monique Verhoeven http://www.moshappyfaces.nl

Rostero http://www.rostero.nl/

Borisinfo http://www.borisinfo.nl/

Bullenshop http://www.bullenshop.nl/

 

Een verslag van jullie Trouwe Bulldog reporter Ellen de Jong

 


Onder voorbehoud van type fouten.